Over Mickers Lunchroom

Sinds 1966 zit Mickers Lunchroom gevestigd aan de Galerij 12 te Uden. Al die jaren is er nooit van het concept afgestapt. Twan en Janine Mickers de huidige eigenaren hebben altijd in de gedachten gewerkt zoals Cor en Betsie Mickers het destijds begonnen zijn. Sfeer, warmte, huiselijkheid, gemoedelijkheid, een breed assortiment,en enthousiasme.

Een lunchroom met 85 zitplaatsen binnen en 65 zitplaatsen buiten. Van oorsprong was Cor Mickers banketbakker en ook dat wordt breed uitgemeten in de zaak. Een gebaks-assortiment bestaande uit 12 soorten, dan heb je nog eens keus. Op allerlei fronten proberen we leuke gerechten, broodjes, lekkerijen neer te zetten die ook betaalbaar blijven. Voor iedereen toegankelijk zijn.

Sinds Maart 2019 is Mickers 2.0 geheel vernieuwd en spatten de verrassingen erv vanaf. Een frisse look in deze moderne tijd, met de gezelligheid en de gemoedelijkheid van vroeger.

De meeste leveranciers werken met (H) eerlijke produkten. Met het team staan we dan ook 27 tot 28 dagen per maand voor u klaar. Deze lunchroom is een begrip en staat bekend als een gezellige ontmoetingsplaats.

     MICKERS LUNCHROOM 1980